Vergunningen & vispas

Vergunning en Vispas
Vergunningen kunnen vanaf 1 januari verkregen worden bij Leo Brugman, Kleine Kept 38 te Bergeyk. Op dit adres is ook de vispas verkrijgbaar.

Vispas online aanvragen
Vanaf 2015 is het ook mogelijk om de vispas direct online aan te vragen. Je krijgt deze dan thuisgestuurd en je bent lid van HSV Ons Vermaak. De vispas aanvragen doe je door hier te klikken.

Lid worden vanuit het buitenland
Ook inwoners van onze buurlanden zijn van harte welkom bij onze vereniging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons secretariaat. Zij zullen u de juiste bankgegevens verstrekken en u ontvangt de vergunning/vispas per post.

Contributie & Vispas 
Om u nog beter van dienst te zijn verloopt het verlengen van uw jaarlijkse lidmaatschap erg eenvoudig. Indien u dit jaar uw vergunning verlengt en u heeft nog niet eerder een automatische incasso ingevuld, wordt u gevraagd een automatische incasso in te vullen. Omstreeks 1 december wordt dan de contributie automatisch afgeschreven en u ontvangt automatisch de nieuwe vergunning voor 1 januari van het nieuwe jaar.

Voor de jeugdleden dient de automatische incasso door één van de ouders te worden ingevuld.

Opzeggen lidmaatschap
Opzeggen van het lidmaatschap uitsluitend bij onze secretaris via mail of brief. Opzeggen moet voor 1 oktober geschieden i.v.m. de automatische incasso en de afmelding voor de vispas bij Sportvisserij Nederland.

Indien u geen gebruik maakt van betaling middels automatische incasso zijn wij genoodzaakt om €5 administratiekosten in rekening te brengen, uitgezonderd onze jeugdleden.

Contributie & Vispas 2018

Wie Wat Kosten
T/m 12 jaar* Vissen met één gewone hengel GRATIS
T/m 12 jaar* Vissen met meer dan één hengel of één speciale hengel (bijv. kunstaas) Jeugdvispas € 6,00
Tot 13-14 jaar Vissen met één gewone hengel Contributie €10
Tot 13-14 jaar Vissen met meer dan één hengel of één speciale hengel (bijv. kunstaas) Contributie + jeugdvispas €16,00
Vanaf 14 jaar Uitgebreide lijst viswateren, vissen met 2 hengels en/of speciale hengel  (bijv. kunstaas) Contributie + vispas €41,50

 

Vanaf 14 jaar 1e Vispas van andere vereniging Contributie + 2e vispas €31,00
Vanaf 14 jaar Geen lid vereniging en vissen in kleine lijst viswateren Kleine vispas via Internet / Postkantoor

                  *voor basisschool jeugd uit Bergeijk